MENÜ

Yanal'dan mecburi revizyon

Ersun Yanal, Metalist Kharkiv karşısında Galatasaray maçına çıkardığı kadroda mecburi bir revizyona gidecek.

Yanal'dan mecburi revizyon

UEFA listesinde bulunmayan Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler’i Metalist Kharkiv maçı kadrosuna alamayacak olan Yanal, ayrıca sakatlığı bulunan Constant’a da görev veremeyecek. Yanal’ın savunma kurgusuna Galatasaray maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Belkalem’i ekleyeceği, Medjani’yi ise ön liberoya çekebileceği belirtildi.

Trabzon’da son dakika

Trabzonspor’da Onur Recep Kıvrak, Constant ve Deniz Yılmaz’ın sakatlıkları bulunuyor. UEFA listesinde yer almayan Özer Hurmacı da bugünkü karşılaşmada görev alamayacak. Bunların haricinde Bordo-Mavililer’de başka sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Biletlere ilgi büyüyor

Yapılan transferlere oranla tribünlerin boş kalması, yönetimi harekete geçirmişti. Passolig şirketi ile yapılan toplantıların ilk meyvelerini vermesi üzerine kart satışı 39 bini buldu. Galatasaray galibiyeti ve Ersun Yanal’ın oluşturduğu atmosferin ardından bugünkü Metalist maçında, stadın ciddi derecede dolması bekleniyor. 22 bin kişilik kapasiteli Avni Aker’de yaklaşık 17-18 bin civarında taraftarın olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ