MENÜ

Selçuk İnan eriyor

Galatasaray'da geldiği ilk sezon Burak Yılmaz ile birlikte fırtına estiren Selçuk İnan'ın eski performansı mumla aranıyor.

Selçuk İnan eriyor

Galatasaray'a 2011-2012 sezonunda gelen Selçuk İnan, geldiği ilk sezonda fırtına gibi esmişti. O sezon çıktığı tüm kupa ve lig maçlarında (40 maç) toplamda 13 gol 15 asist yapan milli futbolcu, o sezon hiç kırmızı kart görmedi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Kırmızılı ekipte oynadığı ikinci sezonunda ilk yılından biraz daha düşük bir performans sergiledi. Selçuk, çıktığı 42 maçta 7 gol, 13 asistle oynadı.

Düşüşün sinyallerini verdi


Sneijder'in gelişiyle eski bölgesinde oynayamayan milli futbolcunun performansının düşüşü olarak istediği bölgede oynayamaması gösterildi. 2013-2014 sezonunda 45 maça çıkan Selçuk İnan, 9 gol atarken, 10 da asist yapmıştı. 29 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'daki ilk kırmızı kartını da bu sezonda gördü. Selçuk, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada 73. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı.

Bu sezon çok eleştirildi


Bu sezonda gösterdiği performansla hem spor camiası, hem de Galatasaraylı taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi olan Selçuk İnan, çıktığı 15 maçta yalnızca 2 asist yaptı. Milli orta saha oyuncusu, Anderlecht ile oynanan maçın 83. dakikasında ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bıraktı. 29 yaşındaki futbolcunun gösterdiği bu performans, Sarı-Kırmızılı takıma geldiği ilk zamanlardaki performansını mumla arattı.

Onur Erdem Bayramiç

Haberin Devamı
YORUM YAZ