MENÜ

Samsunspor'da korkulan oldu!

Ödemeleri yapılmadığı gerekçesiyle idmana çıkmama eylemi yapan Samsunspor'da ilk fireyi Aminu Umar verdi. Nijeryalı oyuncunun yöneticilerden habersiz kenti terk ettiği ve kulübü FIFA'ya şikayet ettiği ileri sürüldü.

Samsunspor'da korkulan oldu!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da sular bir türlü durulmuyor... Uzun zamandır paralarını alamayan futbolcular, geçtiğimiz pazartesi ve salı günü idmana çıkmama eylemi yapmıştı, ancak yönetim oyuncuların idmana çıktığını ileri sürmüştü. Dün de Bosnalı futbolcu Adilovic, başkan Mehmet Bank'ı hedef alan açıklamalar yapmıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Karadeniz temsilcisi, şimdi de Aminu Umar şokuyla sarsıldı. 19 yaşındaki oyuncunun, kulüp yetkililerinden habersiz kentten ayrıldığı öğrenildi. Umar’ın, alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle kulübü FIFA’ya da şikayet ettiği öne sürüldü. Kırmızı-Beyazlılar'a geçen yıl Nijerya’nın Wikki Tourists takımından 50 bin Euro'ya transfer edilen oyuncunun aylık 12 bin 500 Euro'ya oynadığı, alacakları zamanında ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtildi. Umar'ın Samsunspor'la 3 yıllık sözleşmesi bulunuyordu.

İlginç açıklamalar

Konuya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Samsunspor Başkanı Mehmet Bank, gerekli açıklamanın siteden yapılacağını ifade etti. eknik direktör Erhan Altın da Umar ile ilgili sorulara, "Ben elimdeki oyuncuları maça hazırlamakla yükümlüyüm. Kimler varsa onlarla bu ligi tamamlarız" yanıtını verdi. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ