MENÜ

"Küçük Fikret" son yolculuğuna uğurlanıyor

Vefat eden Fenerbahçe ve Türk futbolunun unutulmaz ismi "Küçük Fikret" lakaplı Fikret Kırcan için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören düzenlendi.

"Küçük Fikret" son yolculuğuna uğurlanıyor

Fikret Kırcan’ın Fenerbahçe bayrağına sarılı naaşı, tesislerdeki eski sporcular anıtı önüne konuldu. Yapılan konuşmalar ve helallik alınmasından sonra merhumun naaşı Şakirin Camisi’ne götürüldü.

Sarı-lacivertli formayı 14 yaşından itibaren 22 yıl aralıksız giydikten sonra Fenerbahçe’ye teknik direktör ve yönetim kurulu üyesi olarak da hizmet eden "Küçük Fikret" için düzenlenen törene, ailesi ve yakınları, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulüp yönetim kurulu üyeleri Ender Alkaya, Ünal Uzun, Tahir Perek ve Turhan Şahin, kulüp kongre üyeleri ve eski sporcular katıldı.
Yüksek divan kurulu başkanı Küçük, törende yaptığı konuşmada, "Küçük Fikret"in Fenerbahçe’de sembol olmuş isimler arasında öne çıktığını vurgulayarak, "Paradan önce sarı-lacivert aşkıyla kulübe hizmet etmiştir. Ülkenin ve kulübün en zor şartlarında maddi sıkıntılar içinde bu kulübü omuzlayan insanların başında gelmektedir. Küçük Fikret namıyla kulübe damga vurmuştur. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu üyesi Turhan Şahin ise Kırcan’ın Türk spor tarihi ve kulübün futbol geçmişinde çok büyük yeri olduğunu anlatarak, "Gerçekten örnek bir sporcuydu, yöneticiydi. Kulüpte sayısız başarılara imza atarak şampiyonluklar kazandırmıştır. Hem insani hem de sportif olarak örnek davranışlarıyla yeni nesillere örnek olmuştur. Aziz hatırasını yaşatacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ