MENÜ

Kardemir Karabükspor'un, ilacı Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, futbolcularının Beşiktaş maçında üst düzey performans sergileyerek, geçirmekte oldukları şanssız dönemi bir an evvel atlatmak için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un, ilacı Beşiktaş

Son 3 haftadır kaznamayan Kardemir Karabükspor, lider Beşiktaş'ı gözüne kestirdi. zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Mavilier'de başkan Mustafa Yolbulan, her iki takım için de bu maçın büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar'ı "Ligin ofansif anlamda en hareketli, en üretken takımı durumundalar" diye ifade eden Yolbulan, "Maça ciddi hazırlanıyoruz. Bu sezon ciddi sakatlık problemleri yaşıyoruz. Samba Sow’un aramıza katılması biraz zaman alacak Ahmet İlhan .Özek, devre arasına kadar zaten yok. Erkan Kaş, çalışmalara başladı ama bu maça yetişmesi zor görünüyor. Erdem Özgenç’i yetiştirmeye çalışıyoruz. Viola’nın uzun bir aradan sonra takıma dönmesi bizim için önemli bir gelişme ama tabii maç kondisyonu açısından yüzde 100 seviyeye gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olacaktır" şeklinde konuştu.

'Sıralama aldatmasın'

Beşiktaş maçına önem verdiklerini ve kazanmak istediklerini dile getiren Yolbulan, "Futbolcularımızın bu maçta üst düzey performans sergileyerek, geçirmekte olduğumuz şanssız dönemi bir an evvel atlatmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Lig sıralamasındaki yerimiz tabii ki ilk bakışta can sıkıcı görünüyor ama bu sıralamanın aldatıcı olduğunu ve ilk yarı sonuna doğru ligde taşların yerine oturacağını düşünüyorum. Takımlar gerek puan ve gerekse oyun olarak birbirlerine çok yakın. Birkaç hafta içinde sıralamada sıçrama yapacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Taraftara seslendi

Takımın Karabük’ün olduğunu, her zaman taraftara ihtiyaç duyduklarını belirten Yolbulan şunları söyledi: "Takım, Karabük’ün yurtta en tanınan markası. Bu markaya zarar verecek tutum ve davranışlardan kaçınmalı ve Karabükspor’u yeniden üst sıralara taşımak adına ellerinden gelen desteği vermeye devam etmeliler. Çok geniş olanaklara sahip marka kulüplerimizin, nüfus ve etkinlik anlamında büyük şehirlerin takımlarının yaşamakta olduğu ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu şu dönemde Karabük gibi küçük bir kentin gururu Kardemir Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig’deki bu mücadelesinin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum." Yolbulan ayırıca, puansal anlamda sıkıntılı süreç geçirdiklerini ama el birliğiyle direne direne galip çıkacaklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ