MENÜ

İşte Trabzonspor'un 11'i

UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'le karşılaşacak olan Trabzonspor'un 11'i belli oldu.

İşte Trabzonspor'un 11'i

Takımının başına ilk defa Galatasaray maçında çıkan Ersun Yanal, ofansif bir kadro sahaya sürmüş ve maçtan 3-0 galip ayrılmıştı. Deneyimli hoca Metalist Kharkiv maçında da sahaya ofansif bir 11 sürdü.

Grupta 12 puanı bulunan lider Legia Varşova’nın ardından 7 puanla ikinci sırada yer alan Trabzon, kazanması halinde 4 puanla üçüncü sırada yer alan Belçika’nın Lokeren takımının karşılaşmasına bakmadan 2. tura yükselmeyi garantileyecek. Ukrayna temsilcisi karşısında deplasmanda oynadığı ilk maçı 2-1’lik sonuçla kazanan Karadeniz ekibi, grupta 4 hafta sonunda puan elde edemeyen rakibi karşısında alacağı sonuçla ilk 2’yi garantilemesi halinde art arda 2. sezon da gruptan çıkma başarısı göstermiş olacak.

İşte Trabzonspor'un sahaya çıkacak 11'i: Fatih, Bosingwa, Medjani, Belkalem, Papadopoulos, Yusuf, Mehmet Ekici, Soner, Cardozo, Waris, Yatabare.

Metalist Kharkiv'in 11'i: Goryainov, Villagra, Torsiglieri, Pshenychnykh, Gueye, Krasnopyorov, Tkachuk, Kobin, Rebenok, Homenyuk, Jajá

Mini Yorum

Yakışır Ersun Yanal


Ersun Yanal daha kadronun hakkını vermiş ve taraftarın haftalardır birbirine sorduğu, "Cardozo-Yatabare-Waris beraber nasıl olur acaba?" sorusunu pratikte görmeyi tercih etmiş. Takımın eksikleri vs vardı başka ne olacaktı falan demek hocanın tavrına haksızlık olur. Eğer takımın hocası Halilhodzic olsaydı bu gece nasıl bir fantezi yapardı düşünmek bile istemiyorum. Ersun hoca daha önce de Trabzonspor'da çalışmış olmanın avantajı ve Galatasaray kredisi ile bile olsa doğrularla başladı.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ