MENÜ

Hamit Altıntop: İyiyi de biz yaptık kötüyü de!

Galatasaray'ın milli oyuncusu Hamit Altıntop, Anderlecht maçının ardından samimi açıklamalar yaptı.

Hamit Altıntop: İyiyi de biz yaptık kötüyü de!

Anderlecht'e deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup olarak UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nu bitime 1 maç kala sonuncu sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray'ın deneyimli ismi Hamit Altıntop, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Constant Vanden Stock Stadyumu'nda basının karşısına geçen milli futbolcu, "Her şey üst üste geliyor. Kötü bir Şampiyonlar Ligi sezonu geçiyoruz. Artık son maçımızı oynayıp bu sezon için Avrupa defterini kapatacağız. Son 2 oldukça iyi performans sergilemiştik, bu seneyse çok kötüydü. Sonuçta iyiyi de kötüyü de biz yaptık. Bunu düzeltecek de bizleriz" şeklinde konuştu.

'Kırılma noktası olacaktır'

Sarı-Kırmızılı takımdaki kötü gidişatı durduracaklarına inandıklarını vurgulayan 31 yaşındaki Hamit, "Bazı takım arkadaşlarımız kariyerlerinde hiç böyle kötü tecrübeler, sıkıntılar yaşamamış. Çalışmaya devam edeceğiz, umarım ki kırılma noktası olacaktır. Anderlecht'e karşı da ikinci yarı golü bulmak için zorladık, skoru eşitleyebilirdik ama olmadı. Özgüven sorunumuz var. Bir bakıyorsun top ayağımızda sekiyor, Burak'ın topu direkten dönüyor. Yolumuza devam edeceğiz. Süper Lig'de zirvenin 1 puan gerisindeyiz. Futbolun doğrularını yapmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Anderlecht 2-0 Galatasaray

Haberin Devamı
YORUM YAZ