MENÜ

Galatasaray yönetiminde kriz var!

Cesare Prandelli'nin biletini kesen Galatasaray Yönetimi, yeni teknik direktörünü belirleme konusunda sıkıntı yaşıyor. Üzerinde henüz uzlaşma sağlanmış bir isim yok.

Galatasaray yönetiminde kriz var!

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra takımını emanet edeceği ismi bulmaya çalışıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, yaklaşık 48 saat sonra Gaziantepspor'la oynanacak maça yeni hocasıyla çıkamasa da bir an önce kulübeye oturacak ismi belirlemek amacında. Prandelli'nin bileti kesildikten sonra gündemdeki isimleri masaya yatıran Sarı-Kırmızılılar, henüz tek bir teknik adamda mutabakata varabilmiş değil. Mustafa Denizli'den Hikmet Karaman'a, Tugay Kerimoğlu'ndan yabancı alternatiflere kadar birçok teknik direktör gündemde ancak hiçbirinin üzerinde anlaşma sağlanamıyor.

Futbolun iki patronu Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak'ın, başkan Duygun Yarsuvat'a alternatifleri sunduğu, ancak üçlünün bir türlü tek bir isim üzerine yoğunlaşamadığı ifade ediliyor. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, ilk alternatif olarak ön plana çıkan Hikmet Karaman ismine çok sıcak bakmadığı konuşuluyor. Ali Dürüst'ün ise Tugay Kerimoğlu'na çok sıcak bakmaması, toplantıdaki en önemli fikir ayrılıklarından. Abdurrahim Albayrak'ın ise net bir teknik adam ismi telaffuz etmese de en azından sezon sonuna kadar yerli bir teknik direktörle çalışma konusunda ısrarcı olduğu iddia ediliyor.

fanatik.com.tr özel

Haberin Devamı
YORUM YAZ