MENÜ

"Dört büyükleri" değil, kaptanlığı istiyor

Zirve mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nda 33 numaralı formayı giyen Efe Halil Özarslan, doğduğu kentin takımında ilerleyen yıllarda kaptanlık görevine yükselmek istiyor.

"Dört büyükleri" değil, kaptanlığı istiyor

Futbola Mersin’deki Çiftlikköy Adonisspor altyapısında başlayan Özarslan, Gençlerbirliği altyapısına transfer olduktan sonra 2008’de profesyonelliğe adım attı. 2009-2010 sezonunun ara transfer döneminde Adana Demirspor forması giymeye başlayan Özarslan, 2010-2011 sezonunda Hacettepe, bir sezon sonra da Bucaspor için ter döktü.

İki sezon Bucaspor forması giydikten sonra 2013-2014 sezonu öncesi Mersin İdmanyurdu’na gelen Efe Halil Özarslan, 6 kez de Türkiye U-19 Milli Takımı’na çağrıldı, 2 kez milli takım forması giydi.
Bu sezon defansta görev yapan, Kardemir Karabükspor maçında da bir kez gol sevinci yaşayan 24 yaşındaki oyuncu, AA muhabirine, Mersin’de forma giymekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Bucaspor’da görev alırken birçok takımdan teklif aldığını ancak Mersin İdmanyurdu’nun kendisinde ayrı heyecan uyandırdığını belirten Özarslan, Mersin’de mutlu olduğunu ve uzun yıllar kentte forma giymek istediğini vurguladı.

Takımının zirve mücadelesi verdiğini, bunun kendisini daha da mutlu ettiğini aktaran Özarslan, şöyle konuştu:
"Mersin’e gelmeden yapılan transfer tekliflerine yenileri de ekleniyor. Hatta bunların içerisinde 4 büyük diye nitelendirilen kulüpler de var ama doğup büyüdüğüm kentte 33 numaralı formayı giymek beni mutlu etmeye yetiyor. Zaman ne gösterir bilinmez ama uzun yıllar bu takımda görev almak isterim. Bazıları için garip gelebilir ama ben büyük takımları değil, Mersin’de kaptanlığı hayal ediyorum."
Özarslan, 2 hafta önce antrenmanda sakatlandığını hatırlatarak, "İki haftadır formaya hasretim. Maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Artık iyileştim. Teknik heyetimiz görev verirse Sivasspor karşısında forma giymek istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ