MENÜ

Çözüm Hikmet Karaman mı?

Galatasaray'da yolların ayrılması beklenen Cesare Prandelli'nin yerine ismi en çok geçen kişi olan Hikmet Karaman'ı yazarlarımızdan Tunç Kayacı ve Yalçın Dümer değerlendirdi.

Çözüm Hikmet Karaman mı?

Kim gelirse gelsin...
Prandelli'den sonra kim gelirse gelsin çözüm olur. İki sene önce Real Madrid'e sahayı dar eden, seyircisine "dört" tezahüratı yaptıran Galatasaray'ın sahada gösterdiği performans bundan daha kötü olamaz. 19 puanlı Galatasaray bu denli eleştiriliyorsa buraeda ciddi problemler var demektir. Dolayısıyla Hikmet Hoca gelir ve takım yükselişe geçerse şaşırmamak lazım.

Tunç Kayacı


Tek çare!
Aslında Hikmet Karamn ismi geç kalınmış bir kartvizit... Sezon başında birebir konuştuğum Karaman Galatasaray'ı bana versinler sezon sonu kesinlikle şampiyon yaparım demişti. Haklı. Biz Hikmet Karamn'ı, o da Galatasaray'ı çok iyi tanıyor. Prandelli'den sonra tabiri caizse ilaç gibi gelecek Florya çalışanlarına... Karaman'ın karakterini biliyoruz ki hırslı, başarıya aç, büyük takım özlemiyle yanıp tutuşan bir kimlik. Yalnız hoca kim olursa olsun, Abdurrahim Albayrak ya da Ali Dürüst başrolde olurlarsa Karaman değil, Mourinho gelse Galatasaray şuanki görüntüsünden farklı olamaz. Kesinlikle bu iki değerli isim perde arkasında olmalı. Yeni gelen hocayı tedirgin etmemeli...

Yalçın Dümer

Haberin Devamı
YORUM YAZ