MENÜ

Beşiktaş-Trabzonspor maçının biletleri satışa çıkıyor

Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçının biletleri yarın satışa çıkıyor. Fiyatlar 15 ila 75 TL arasında değişiyor.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının biletleri satışa çıkıyor

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;


Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 12. haftasında 7 Aralık Pazar günü Konya Büyükşehir Stadı’nda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Mücadelenin biletleri, yarın(28 Kasım) saat 16.00’da www.passo.com.tr , N’Kolay noktaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden genel satışa sunulacaktır.

Beşiktaş-Trabzonspor maçını tribünden izlemek isteyen Kombine, Loca ve VIP koltuk sahiplerinin bilet satın almaları gerekmektedir. Bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda karşılaşmanın bitiminde bilet ücret iadesi yapılacaktır. Ücret iadeleri Kombine, Loca, VIP koltuk sahiplerinin Passolig kartlarına iade yapılacaktır.

"Bilet Ücret İadesinin Yapılmayacağı Durumlar"

Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahibi olup bilet alan, ancak bileti ile kendisi maça gitmeyip bir başka kişinin Passolig kartına aktaranlara ücret iadesi yapılmayacaktır.

"Bilet satın alım noktaları"

Taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr internet adresinden veya N'Kolay noktalarından satın alabilir. N'Kolay noktaları için lütfen TIKLAYIN

"Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatları"

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Trabzonspor maçına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını yarın(28 Kasım) saat 16:00’dan itibaren Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'ndan ve Ankara Armada Kartal Yuvası Mağazamızdan teslim alabilirler.

1 Aralık Pazartesi gününden itibaren Konya Büyükşehir Stadı gişelerinden ve Konya Kartal Yuvası Mağazamızdan da Passolig kart ve bilet satışlarına başlanacaktır.

''Satış Noktaları ve Çalışma Saatleri''

Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi : 10:00 - 19:00
Ankara Armada Kartal Yuvası:11.00 - 21:00
19 Mayıs Ankara Stadyum Gişesi: 09:00 - 18:00
Konya Büyükşehir Stadyumu Gişesi: 09:00 - 18:00 (1 Aralık tarihinden itibaren)
Konya Kartal Yuvası Mağazası: 10:00 - 19:00 (1 Aralık tarihinden itibaren)

6 Aralık Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda satış olmayacaktır. 2 Aralık Salı günü ve 6 Aralık Cumartesi günü Konya Stadyumu'nda saat:14.30 dan itibaren satış yapılacaktır.

Beşiktaş-Trabzonspor maçı Trabzonspor taraftarlarına kapalı olarak oynanacaktır. Trabzonspor Passolig kartları haricindeki tüm passolig kartları maç için geçerli olacaktır.

"Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme Noktası"

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Konya Büyükşehir Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

"Bilet Fiyatları"

Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşması için bilet fiyatları şöyledir:

Kuzey Kale Arkası : 15 TL
Doğu Tribün: 30 TL
Batı Tribün : 50TL
Batı VIP: 75 TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ