MENÜ

Asteras Tripolis-Beşiktaş maçı öncesi son gelişmeler

Beşiktaş,bu akşam oyananacak UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Asteras Tripolis ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar Yunanistan'da maç saatini beklemeye başladı. İşte Yunanistan'dan son gelişmeler...

Asteras Tripolis-Beşiktaş maçı öncesi son gelişmeler

Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Tolga Zengin, Sivok ve Uğur Boral kafilede yer almazken Kasımpaşa mücadelesinde cezasından dolayı oynayaman pedro Franco kafilede yer aldı. Beşiktaş'ın Cenk, Serdar, Necip, Ersan, Motta, Sosa, Hutchinson, Veli, Gökhan, Ba, Olcay 11 ile sahada olması bekleniyor.

Rakip Asteras Tripolis'in ise Kosicky, Panteliadis, Dmitris, Lluy, Munafo, Gianniotas, Bakasetas, Zisopoulos, Usero, Parra 11 ile çıkması bekleniyor. Beşiktaş, Yunan temsilcisi Asteras Tripolis karşısında 1 puan alması durumunda,UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Maçta gerginlik çıkma ihtimali az

Galatasaray-Kızılyıldız basketbol maçından önce yaşanan olaylar ve bir Sırp taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi sonucu, gözler Yunanistan'da oynanacak Asteras-Beşiktaş maçına çevrilmişti. Olimpiakos'un, Kızılyıldız ile kardeş kulüp olması nedeniyle, Olimpiakos taraftarlarının Tripolis kentine gelerek maç öncesi olay çıkarabileceği iddia ediliyordu. Fakat Asteras kulübü yetkililerinden alınan bilgilere göre, bunun gerçekleşme ihtimali çok zayıf.

Haberin Devamı
YORUM YAZ