MENÜ

Asteras Tripolis - Beşiktaş

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde C Grubu 5. maçında bu akşam Asteras'a konuk olacak. İkinci tura çıkmak için rakibinden 1 puan alması yeterli olacak Kartal, liderlik iddiasını sürdürmek için Demba Ba önderliğinde Yunanistan temsilcisini kayıpsız geçmeye kilitlendi.

Asteras Tripolis - Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi’nde 4 maçın sonunda topladığı 8 puanla C Grubu’nda Tottenham’la beraber lider konumda bulunan Beşiktaş, bu akşam Asteras Tripolis’e deplasmanda konuk olacak. Yunanistan temsilcisinden 1 puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olan Kara Kartal, ikinci olarak turlayan takımların, Şampiyonlar Ligi’nde 3. olan ekiplerle eşleşecek olması sebebiyle liderliği elinde tutmak istiyor. Ligdeki Kasımpaşa zaferinin ardından oyuncularını Asteras karşılaşmasına hafta boyunca galibiyet parolasıyla hazırlayan Slaven Bilic, rakibini evinde son dönemin formda ismi Demba Ba’yla yıkmayı planlıyor. Orta alandaki isimlerin geride kalan mücadelelerde son derece uyumluolması sebebiyle mutlu olan Bilic’in; Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Jose Sosa’dan rakip kale önünde daha fazla varlık gösterip Senegalli yıldıza sık sık pozisyon yaratmalarını istediği öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş'ta son dakika

Siyah-Beyazlılar’da Asteras karşılaşması öncesinde 3 eksik bulunuyor. Omzundaki sakatlığı süren Tolga Zengin, dizinden ameliyat olan Uğur Boral ve sağ arka adalesinde yırtık bulunan Tomas Sivok, Yunanistan’a getirilmedi. Bu eksikler sebebiyle kalede Cenk Gönen, savunma hattında ise Necip Uysal görev yapacak.

Asteras’ta son dakika


Beşiktaş’ı bu akşam Tripolis Stadı’nda ağırlayacak olan Asteras, bu kritik mücadelede 3 oyuncusundan yararlanamayacak. Yunanistan temsilcisinde, orta alanda görev yapan futbolcular; Martin Rolle, Ederson Tormena ve Ritchie Kitoko sakatlıkları sebebiyle Siyah-Beyazlılar’a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş muhtemel 11'i: Cenk, Serdar, Necip, Ersan, Motta, Sosa, Hutchinson, Veli, Gökhan, Ba, Olcay

Asteras muhtemel 11'i: Kosicky, Panteliadis, Dmitris, Lluy, Munafo, Gianniotas, , Bakasetas, Zisopoulos, Usero, Parra

Stat: Tripolis Stadı
Saat:
22.05
Hakem: Manuel De Sousa
Yayın: Star TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ