MENÜ

Asteras Tripolis 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş, Uefa Avrupa ligi 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Asteras Tripolis ile 2-2 berabere kaldı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Beşiktaş'ın gollerini Demba Ba ve Gökhan töre kaydederken Asteras'ın gollerini Parra ve Barrales attı. Maçta Atiba kırmızı kart gördü.

Asteras Tripolis 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 5. hafta mücadelesinde Asteras Tripolis'e konuk oldu. Maça ev sahibi Asteras etkili başladı 5. dakikada Fernandes'in şutu üst direkten geri döndü. Saha zeminin yağıştan dolayı ağırlaşması, daha maçın başında futbolcuların dengelerini kaybederek yere düşmesine neden oldu.

Demba Ba'dan müthiş gol

Asteras Tripolis'in baskısını kıran Beşiktaş rakip kalede pozisyonlar üretmeye başladı. 15. dakikada Gökhan Töre'nin ortasında Senegalli yıldız futbolcu Demba Ba topa müthiş vurdu ve Beşiktaş deplasmanda 1-0 öne geçti.

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

23. dakikada Olcay Şahan sol kanattan ceza sahasına girdi, pasında Demba Ba kale dibinden topu dışarı yolladı ve mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Golden sonra oyunun kontrolünü ele alan Siyah-Beyazlılar, Asteras ataklarına da geçit vermedi ve devre 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. 60. dakikada kendi yarı sahasından hızlı Beşiktaş'ta Olcay Şahan Asteras Tripolis ceza sahası içinde yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gökhan Töre skoru 2-0 yaptı ve Beşiktaş maçta iyice rahatladı.

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Asteras farkı 1'e indirdi

71. dakikada Asteras Tripolis orta sahada faul kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada ikinci yarıda oyuna giren Barrales topu filelere gönderdi ve farkı 1'e indirdi.

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu golden sonra itirazlarını sürdüren Atiba, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Asteras eşitliği sağladı

Beşiktaş golü yedikten sonra yarı sahasına çekilince oyunun üstünlüğü Asteras'a geçti. Beşiktaş kalesinde tehlikeli pozisyonlar ürete ev sahibi ekip 82. dakikada Parra skora eşitliği getirdi.

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ancak Siyah-Beyazlılar kalan dakikalarda kalesini gole kapattı ve 1 puan alarak gruptan çıkmayı garantiledi.



Haberin Devamı
YORUM YAZ