MENÜ

Albayrak, Prandelli hakkında konuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray İstanbul'a döndü. Taraftarın tepkisiyle karşılaşan Sarı-Kırmızılılar da, yönetici Abdülrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Albayrak, Prandelli hakkında konuştu

Galatasaray'ın 3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesi taraftarı kızdırdı.

Bugün Türk Hava Yolları'ndan kiralanan özel bir uçakla Brüksel'den İstanbul'a gelen Sarı-kırmızılı takımın oyuncularına Atatürk Havalimanı'nda bazı taraftarlar tepki gösterdi.
Bu arada Galatasaray Yönetim Kurulu'nun bu akşam teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı alacağına dair çıkan haberler, yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a soruldu. Dürüst,' Yok hayır" derken Albayrak da, "Henüz çok yorgunuz. Açıklama yapmamız doğru olmaz. Bu kulübün başkanı var. Ona sormamız lazım. Sonra bir açıklama yapmak gerek" şeklinde cevap verdi. Prandelli ise soruları yanıtlamaktan kaçındı.

Öte yandan kafilenin bulunduğu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde taraftarlar, Selçuk ve Hamit Altıntop'a tepki gösterdi. Gümrüklü salondan çıkarken yuhalanırken Prandelli, sesi duyunca arkasına baktı ve bir kişi de İtalyanca seslendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ