MENÜ

Ufuk Sarıca: Zamanla daha iyi olacağız

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Buducnost Voli zaferinin ardından konuştu.

Ufuk Sarıca: Zamanla daha iyi olacağız

Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası F Grubu’nda, Buducnost Voli’yi mağlup eden Pınar Karşıyaka’da, başantrenör Ufuk Sarıca, iyi oynadıkları süreleri arttırmaları gerektiğini söyledi.

Sarıca, aldıkları galibiyetten sonra grupta ikincilik için avantaj yakaladıklarını, birincilik için de şanslarının devam ettiğini söyledi. Karşılaşmada zaman zaman iyi oynadıklarını kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

"Rakibimiz sert ve tempolu oynayan bir takım. İkinci yarı sıkıntıya düştük ama maçı galibiyetle tamamladık. Haftayı 2 galibiyetle tamamladık. Türkiye Ligi’nde bir maçımız var, artık ona hazırlanacağız. Her müsabakaya kazanmak için çıkıyoruz. Özellikle maçın başında Barış Hersek’in katkısı çok önemliydi. İlk devre Yunus ve Soner de tempo ve sertlik anlamında katkı verdi. Maç içinde biraz düşüşler yaşadık. İyi oynadığımız süreleri arttırmamız lazım. Zamanla daha iyi olacağız."

Buducnost Voli cephesi

Buducnost Voli Başantrenörü Igor Jovovic de Pınar Karşıyaka’yı tebrik ederek, özellikle ilk yarıda iyi oynayamadıklarını kaydetti. Maça daha iyi odaklanmaları gerektiğini belirten Jovovic, "Rakibimizin pota altından kolay sayılar bulmasına imkan verdik, defansta iyi değildik. İkinci yarı daha istekli başladık, oyuna ortak olmamıza rağmen maçın kırılma noktalarında rakibimiz önemli sayılar buldu" dedi.
Pınar Karşıyaka 86-78 Buducnost Voli

Haberin Devamı
YORUM YAZ