MENÜ

‘Sivas'tan korkacaklar'

Suskunluğunu Balıkesir'de bozan, Yiğidolar'ın ayağa kalkmasında önemli rol oynayan Aatif, galibiyeti FANATİK'e değerlendirdi, iddialı sözler sarf etti: Gollerim devam edecek, Sivasspor aynı geçen sezonki gibi ligin korkulan takımı olacak.

‘Sivas'tan korkacaklar'

Sivasspor’da bayram havası... 51 günlük aranın ardından 3 puanla tanışan, Yiğidolar’ın yıldız ismi Aatif, umut dolu açıklamalar yaptı. FANATİK’e verdiği röportajda, “Gollerimi atınca herkes susacak” diyen 28 yaşındaki futbolcu, Balıkesir deplasmanında penaltıdan takımını öne geçiren golü attı. Kazanılan önemli 3 puanı değerlendiren Aatif, “Takımımızın üzerinde kazanamamın vermiş olduğu bir stres vardı. Penaltıdan bir gol attım ama daha fazlasını da başarabilirdim. Kazanmak önemliydi. Oksijene ihitiyacımız vardı. Nefes aldık, bir an önce hak ettiğimiz üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

‘Devamı gelecek’

Geçen sezonun kralı, kendi performansı hakkında ise şunları söyledi: Moralim yerine geldi.Gollerim devam edecek ve beni eleştirenleri susturacağım. Sivas çok daha iyi yerlere gelecek.

Carlos çalışmaya başladı!

Takımın kötü gitmesine rağmen Roberto Carlos’un, oyuncularına verdiği fazla izinler son dönemde eleştiri konusu olmuştu. Yiğidolar, kaybettikleri maçlardan sonra dahi rakiplerine oranla daha fazla izin yapıyordu. Ancak Balıkesirspor galibiyetinin ardından Carlos, sürpriz bir karara imza attı. Takım Mersin maçının hazırlıkların dün yaptığı idmanla başladı.

Başkanın keyfi yerinde

Balıkesir zaferi yönetimin de moralini yerine getirdi. Başkan Mecnun Otyakmaz, “İyi bir kadroya sahibiz. Tek eksiğimiz takımın üzerinde bulunan kara bulutları kaldıramıyorduk. Şükürler olsun Balıkesirspor galibiyeti ile bunu başardık. Bizim için lig şimdi başlıyor. Futbolcu arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Bu galibiyet bizi ayağa kaldırır” ifadelerini kullandı.

Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ