MENÜ

Manchester City 3-2 Bayern Münih

Devler Ligi'nde Manchester City, Bayern Münih'i golcüsü Agüero ile yıktı. İngiliz ekibi evinde Bayern'i geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Arjantinli santrfor Kun Agüero, attığı 3 golle takımına tur atlama şansı yarattı.

Manchester City 3-2 Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Manchester City, Etihad Stadı'nda Bayern Münih'i konuk etti. Karşılaşmanın 21. dakikasında Benatia, ceza sahası içerisinde Agüero'yu düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi ve Faslı oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Bayern Münih bu dakikadan sonra mücadeleyi 10 kişi sürdürdü. 22. dakikada topun başına gelen Kun Agüero, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bavyeralılar, 10 kişi mücadele ettiği oyunda 40. dakikada Xavi Alanso'nun frikik golüyle eşitliği yakaladı. Bu golden 5 dakikada sonra, Robert Lewandowski skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı Bayern Münih'in 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Agüero 'tango' yaptı


Maçın ikinci yarısında City, oyun üstünlüğü Bayern Münih'teydi. 10 kişi kalmalarının dezavantajı ve skorda üstün olmalarının avantajıyla Alman ekibi, tempoyu biraz düşürdü. Ancak bir pas hatası sonucu top Arjantinli yıldızın önünde kaldı. Agüero, topla birlikte yaklaşık 40 metre ilerledikten sonra, Neuer'un solundan topu filelerle buluşturdu: 2-2. Maçın uzatma dakikalarında, 90+1'de Agüero, takımına hayat veren golü Bayern filelerine gönderdi: 3-2. Maçın geriye kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Manchester City, Agüero'nun golleriyle gruptan çıkma şansını elde etti.

Bayern Münih, 12 puanla gruptan çıkmayı garantilerken; CSKA Moskova, Roma ve City 5 puanla bir üst tura adını yazdırma savaşı verecekler.

10 Aralık Çarşamba


21.45 - Roma - Manchester City

21.45 - Bayern Münih - CSKA Moskova


Şampiyonlar Ligi'nde diğer sonuçlar


E Grubu: CSKA Moskova-Roma: 1-1
F Grubu: APOEL-Barcelona: 0-4, PSG-Ajax: 3-1
G Grubu: Sporting Lizbon-Maribor: 2-1, Schalke - Chelsea: 0-5
H Grubu: BATE Borisov-Porto: 0-3, Shakhtar Donetsk-Athletic Bilbao: 0-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ