MENÜ

İspanya'yı karıştıran pano

İspanya'da CSD Arzua takımının futbolcularının serbest vuruşlarını, üzerinde yarı çıplak kadın resimleri bulunan bir pano yardımıyla yaptığı ortaya çıktı.

İspanya'yı karıştıran pano

İspanya'da CSD Arzua takımının futbolcularının yaklaşık 4 yıldır antrenmanda serbest vuruşlarını, üzerinde yarı çıplak kadın resimleri bulunan bir pano yardımıyla yaptığı ortaya çıktı. Büyük tartışmalara yol açan pano, belediyenin müdahalesiyle kaldırıldı.

Milliyet'in haberine göre; İspanyol futbolu ilginç bir olaya sahne oldu. Ülkenin CSD Arzua takımının uzun bir süredir antrenmanlarda serbest vuruşlarını, bir pano yardımıyla gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Futbolcularla baraj oluşturmak yerine üzerinde yarı çıplak kadın resimleri bulunan bir panoyla frikik çalışması yapıldığı ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Arzua kenti belediyesi olaya müdahale ederek panoyu kaldırdı.

4 yıldır kullanılıyormuş

Müstehcen olarak nitelendirilen frikik panosunun tam 4 yıldır futbol sahasında kullanıldığı ortaya çıktı. Belediyeye ait futbol sahasında sadece bu takımın değil, bazı küçük yaş gruplarındaki ekiplerin de çalışmalarını yürüttükleri, yetkililerin ise durumun farkına yeni vardıkları ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ