MENÜ

Galatasaray'da herkes birbirine sallıyor!

Galatasaray'da kader maçı olan Anderlecht maçı öncesinde açıklamalar art arda geldi.

Galatasaray'da herkes birbirine sallıyor!

ABDURRAHiM ALBAYRAK - Hep çelişki hep kaos

Galatasaray’da yeni yönetim hem devraldığı tablo hem de Prandelli konuları hakkında kısa sürede değişkenlik gösteren tavırlar sergiledi. Ünal Aysal’ı isim vermeden eleştiren Sarı-Kırmızılı idareciler, İtalyan teknik direktörün durumunu ise hiç netleştiremedi. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak taraftar baskısıyla çark etti. Prandelli’yi ofisinde ağırlayan, bu yemeğe medyayı da çağırıp, “Hocamızın arkasındayız” imajını veren Albayrak, geçtiğimiz günlerde önce, “Artık hocanın arkasında ben de duramam” dedi, sonra da yine Aysal’a göndermede bulunup, “Prandelli’nin mukavelesini görseniz kafayı yersiniz” çıkışını yaptı. Takımının başında ligde 4. yıldız, Avrupa’da ise kader maçlarına çıkan Prandelli ve futbolcuları, kaos ortamından hiç kurtulamadı.

ÜNAL AYSAL - 'Üzücü ve gayri ciddi'


Yeni yönetimin özellikle Prandelli üzerinden mesajlarına ve mali tablo göndermelerine Ünal Aysal sonunda beklenen yanıtı verdi.
***
Prandelli’ye ödenebilir bir plan hazırlandığını söyleyen eski başkan, spekülasyonlara da nokta koydu: Hocanın rutin yıllık ödemesi dışında tazminatı yok.
***
Çevresine, “Aday ol diye kapımda yatanlar şimdi sallıyor” diyen Aysal, “Beklentiler içindeki bir yöneticinin TV’lerdeki açıklamaları üzücü ve gayri ciddidir” sözleriyle de Albayrak’ı hedef aldı.


CESARE PRANDELLI - 'Resmen' bombaladı


Aysal’dan dakikalar sonra Prandelli sahne aldı! Tazminatı olmadığını doğrulayan İtalyan, Aysal’ın şikayet ettiği üzere TV’lerden değil, resmi siteden bombaladı.
***
Eski başkanımız beni çok önemli ve yenilikçi bir proje ile ikna etti. İtalya’dan, Almanya’dan ve İngiltere’den üç kulüp satın alınacak ve Galatasaray’la birlikte benim kontrolümde olacaktı.
***
Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. En az 2’sini alacaktık. Ama 20 gün sonra böyle bir gücümüz olmadığı söylendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ