MENÜ

Feyyaz Uçar: Herkes vasatın altında

Feyyaz Uçar, Anderlecht-Galatasaray karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.

Feyyaz Uçar: Herkes vasatın altında

Feyyaz Uçar, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray'ın Anderlecht ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısını Fanatik TV'ye değerlendirdi. İşte Feyyaz Uçar'ın yorumu...

"Hep söylüyoruz. Söylenmesine de gerek yok. Galatasaray kazanmak zorunda olan ekip ama sanki Anderlecht kazanmak zorundaymış gibi. Orta sahada çok rahat pas yapıyorlar. Kanatların Galatasaray'ın ataklarını yönlendirmesi lazım. Top rakipteyken alan daraltmalar, markajlar göremiyoruz. Dolayısıyla Anderlecht'e çok alan bırakıyoruz. İlk yarıya bakıldığında Bruma'nın tek başına yaratmaya çalıştığı pozisyonlar ve Telles'in ortaları var. Rakibe verilen garip pozisyonlar var; konsantrasyon eksikliğinden, basit hatalardan dolayı.

Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder 4'lüsünün tecrübe açısından hiçbir eksiği yok. Bu 4'lünün bir şeyler yapması lazım ama ortada hiçbir şey yok. Hatlar arasında pas alışverişi yok. Herkes çıkmış kafasına göre oynamaya çalışıyor. Bu şekilde ileride çoğalamıyoruz. Herkes kötüye yakın. Herkes vasatın altında. Vasatın üstünde bir futbolcu göremiyorum sahada. Söyleyecek çok fazla bir şey yok.

Bu kadar kötü averaj olur mu? Daha 5 maçı tamamlamamışsın ama 14 gol görmüşsün kalende. Bu çok büyük bir dezavantaj. Bizim zorla rakibi hataya zorlamamız lazım. Ancak o şekilde gol bulabiliriz. Bize zincirleme bir trafik hatası gerekiyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ