MENÜ

Çaykur Rize, Paşa'ya bileniyor

Sezona istediği gibi başlayamayan ve ligde 10. haftası itibariyle beklentilerin gerisinde kalan Çaykur Rizespor, Kasımpaşa maçını kazanıp yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek, İstanbul'daki zorlu 90 dakikanın gelecek adına büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Çaykur Rize, Paşa'ya bileniyor

Fenerbahçe ve Başakşehir yenilgileriyle sarsılan Çaykur Rizespor'da gündem Kasımpaşa... Ligde 10 puanla 14. sırada bulunan Karadeniz temsilcisi, İstanbul'dan galibiyetle ayrılıp, kötü gidişe 'dur' demenin planlarını yapıyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Mehmet Özdilek, Lacivert-Beyazlılar'ın özelikle iç sahada iyi oynadığına dikkat çekti. "Kasımpaşa maçını kazanarak güvenimizi yükseltmek istiyoruz. Tablo olumsuz gibi görünse de bu tabloyu olumluya çevirecek olan oyuncu grubumuzdur" diyen Yeşil-Mavililer'in teknik patronu, "Kasımpaşa da puan olarak beklentilerin altında. Aramızda üç puan fark var" yorumunu yaptı. Hiçbir maçın kolay olmadığına dikkat çeken Özdilek şunları söyledi: "Her takım aynı durumu yaşıyor. İstanbul’a giderken daha coşkulu ve arzulu bir takım olacak bunun sözünü veriyoruz. Kaybetmekten korkmadan cesaretli olacağız. Bireysel çok hata yapıyoruz ama bu süreç oyuncuları eleştirecek değil destek olunacak süreç. İlk yarıda 6 maç ve 18 puan var. Alabildiğimiz kadar puan almalıyız ki ikinci yarı daha rahat olsun."

'En önemli maçımız'

Kasımpaşa maçının takımın geleceğini görme adına önemli bir sınav olacağına dikkat çeken deneyimli teknik adam, "Bu maçı kazanırsak gelecek maçlar daha da kolaylaşacaktır. Futbolcularımıza güveniyoruz. Kafamızı öne eğmek hiçbir fayda sağlamayacaktır. İlk yarıda 19-20 puana ulaşmalıyız" dedi. Özdilek ayrıca Murat Duruer dışında eksik oyuncularının bulunmadığını, Kağan, Ümit ve Sercan'ın 1 haftadır takımla birlikte çalışmalara başladığını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ