MENÜ

'Bursa'ya da bu yakışır'

Fenerbahçe karşısında müthiş bir futbol sergileyen, stattaki atmosferiyle şampiyonluk ruhunu yeniden kazanan Timsah'a başkan sözü. Şenol Güneş'i tebrik eden Recep Bölükbaşı, “Bu takımı zirveye oynatmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

'Bursa'ya da bu yakışır'

Oynadığı futbolla Fenerbahçe’yi elinden kaçıran, hınca hınç dolu tribünleriyle şampiyonluk ruhu canlanan Bursaspor’da moraller süper... Yeni yönetim göreve başladığında büyük soru işaretleri vardı. Şenol Güneş getirildi ama transferler gecikti, Chikhura faciasıyla kaosun içine girildi. Tüm olumsuzluklara rağmen Timsah, Güneş’in ellerinde küllerinden doğdu. 10. haftada takım 5. sıraya çıktı. ‘Yönetim istifa’ sesleriyle biten geçen sezonun aksine Atatürk Stadı’nda müthiş bir atmosfer vardı.

Sözüm söz!

Bu durum en çok da Başkan Recep Bölükbaşı’yı heyecanlandırdı. Takımı tebrik eden Bölükbaşı, Güneş’e ise, “Hocam, bu manzara senin eserin. Ben de bu takımı layık olan yere çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Bursa’ya da bu yakışır” diyerek memnuniyeti dile getirdi.

Sıra Timsah'ın kafasında

Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’da yavaş yavaş sona doğru yaklaşılıyor. Stadyumda bugün Timsah kafasının montajına başlanıyor. Önemli bir viraja gelinen stadyumda bir süredir devam eden beyaz membranların sonuna gelindi. Geçtiğimiz günlerde belgeseli yayınlanan Timsah Arena’da bugün ise Timsah kafasının montajına başlanacak ve yaklaşık 10 günde tamamlanacak.

En iyi Volkan Şen

Bursaspor’un adım adım zirveye doğru yürümesinde kuşkusuz ki en büyük paylardan biri de Volkan Şen’e ait. Fenerbahçe maçında takımının tek golünü atan tecrübeli oyuncu, ayrıca geride kalan 10 haftada ortaya koyduğu istatistiklerle de kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı. 9 maçta 3 gol 2 asist yapan Volkan, şampiyonluk yaşadığı Bursa’da yeniden eski günlerine döndü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ