MENÜ

'Başarı güvenimizi artıracak'

İlk sınavı olan Galatasaray maçında takımına tarihi bir zafer kazandıran Ersun Yanal, gözünü Avrupa'ya dikti. Deneyimli hoca, “Avrupa'da oynayacağımız Metalist mücadelesini kazanarak, takımın kendine güvenini artırmak istiyoruz” dedi.

'Başarı güvenimizi artıracak'

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesinin ardından, Süper Lig’de Galatasaray karşısında alınan 3 puan camianın yüzünü güldürdü. Ligde ve Avrupa’da 3 günde bir maç oynayan Trabzonspor’da Yanal, oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek motivasyon artırıcı çalışmalar yapıyor. Oyuncularını Avrupa’ya motive etmeye çalışan tecrübeli teknik adamın, “Uzun bir yolculuğa çıktık. Elde edilen her başarı bize mutluluk getirecektir. Sevgi ortamı sağlayacaktır. Güvenimizi artıracaktır. O yüzden çok çalışıp, camiamızın beklediği başarıları elde etmeliyiz” motive ediyor.

‘Ligi arkanızda bırakın’

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında Metalist ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un tek hedefi mücadeleyi kazanarak bir üst turu garantilemek. Yanal’ın, oyuncularına, “Ligi arkanızda bırakın ve yüzünüzü Avrupa’ya dönün” dediği öğrenildi. Trabzonspor, Avrupa’da Metalist Kharkiv karşısında bir üst tur vizesi alarak kötü günleri tamamen geride bırakmak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ