MENÜ

Asteras maçı için güvenlik endişesi

İstanbul'da Sırp bir taraftarın öldürülmesinin ardından Balkanlar'ın karışması, yarınki Asteras maçı öncesi Beşiktaş'ı alarma geçirdi. Siyah-Beyazlı yönetim, rakip kulüpten özel güvenlik tedbirleri istedi.

Asteras maçı için güvenlik endişesi

Kara Kartal'da, yarın akşam Yunanistan'da oynanacak Asteras Tripolis mücadelesi öncesinde güvenlik endişesi yaşanıyor. Euroleague'de Galatasaray'ın Kızılyıldız'ı İstanbul'da ağırladığı basketbol mücadelesi öncesinde Sırp bir taraftarın bıçaklanarak öldürülmesinin ardından özellikle Sırbistan ve Yunanistan'da birçok holigan grubun Türkiye karşıtı protestolar yapması sonrası yönetim harekete geçti. Bazı grupların Asteras mücadelesiyle ilgili olarak özellikle sosyal medya üzerinden provakasyon tehtidinde bulunmalarının ardından rakip kulübün yetkilileriyle görüşen Siyah- Beyazlılar, maç öncesi ve sonrasında özel olarak güvenlik tedbiri istedi.

Yolculuk bugün yapılacak


Beşiktaş kafilesi, Asteras Tripolis mücadelesi için bugün sabah saatlerinde özel uçakla Yunanistan'a gidecek. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Kalamata’ya hareket edecek olan Siyah- Beyazlılar, buradan karayoluyla Tripolis’e geçecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ