MENÜ

Arjantin'de tribün terörü sürüyor

Arjantin'de futbol terörü durmak bilmiyor. Superclasico öncesinde River Plate tribün grupları, liderlik savaşı için stadyumları 'el monumental'i kala buladı.

Arjantin'de tribün terörü sürüyor

Arjantin'in köklü ekiplerinden River Plate'te tribün grupları, liderlik savaşı uğruna kan döktü.

Elleri sopalı ve bıçaklı 100 kişilik bir grup Monumental Stadı kantinine zorla girerek kırmızı beyazlı ekibin resmi tribün grubu olan "Los Borrachos del Tablon- Tribün ayyaşları" lideri Guillermo Godoy'a saldırdı.

ÇOCUK DİNLEMEDİLER

Kendilerini "Batı Çetesi" olarak tanımlayan grup, yemek saati olduğu için stat bünyesindeki okulun öğrencileri, ailelerin ve çocukların bulunmasına aldırmadan kantine girerek masa ve sandalyeleri fırlatmaya başladı. Diğer grubun da karşılık vermesi üzerine arada kalan River altyapısı oyuncularından Joaco Serrago'nun annesi olmak üzere birçok kulüp üyesi yaralandı.

YASAK YOK

Arjantin'de yayın yapan La Nacion Gazetesi'ne konuşan bir görgü tanığı, bıçak ve sopa taşıyan saldırganın "Godoy nerede onu öldüreceğiz" diyerek kantine girdiklerini anlattı. Olay sonrası, River Plate Başkanı D'onofrio olaya karışanların kimliklerinin belirlenerek şikayetçi olacaklarını ancak hepsinin kulüp üyesi olduğu için stada girişlerinin yasaklanmasının zor olduğunu söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ