MENÜ

APOEL 0-4 Barcelona

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi 5. maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından APOEL'i deplasmanda 4-0 mağlup etti. Katalan ekibi, galibiyete Suarez ve Lionel Messi'nin kaydettiği gollerle ulaştı.

APOEL 0-4 Barcelona

Lefkoşa GSP stadı'nda oynanan karşılaşmaya Barça hızlı başladı. İlk gol 27. dakikada Uruguaylı yıldız Luis Suarez'in ayağından geldi. Maçın tamamında APOEL'e karşı etkili olan Barça, Lionel Messi'nin hat-trick'iyle sonuca gitti. Arjantinli yıldız, 38. 58. ve 87. dakikalarda kaydettiği 3 golle sonucu belirledi ve Barcelona deplasmanda rahat bir sonuç aldı.

Yine rekor, yine Messi!

APOEL karşılaşmasına, Ajax maçında egale ettiği rekorla çıkan Lionel Messi, Rum ekibine karşı 3 gol birden atarak 71 golle Raul'a ait olan 'Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcusu' rekorunu kırdı ve 74 gole ulaşarak ünvanı elinde geçirdi. Arjantinli süperstar bu golleri sadece Barcelona formasıyla kaydetti. Bilindiği üzere Lionel Messi, haftasonu oynanan Sevilla maçında da hat-trick yapmış 251 golle Telmo Zarra'ya ait olan 60 yıllık 'La Liga tarihinin en golcü futbolcusu' rekorunu kırmış 253 golle bu ünvanı ele geçirmişti. Ayrıca 27 yaşındaki yıldız futbolcu 28. hat-trick'ine imza attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ