MENÜ

Sivasspor'un güveni yerine geldi

Balıkesirspor galibiyetiyle hayat bulan Sivasspor'da Mersin İdmanyurdu mesaisi başladı. Aldıkları 3 puanı çok doğru bir zamanda geldiğini belirten teknik direktör Roberto Carlos, takımın kendine olan güvenini yeniden sağladığını söyledi.

Sivasspor'un güveni yerine geldi

Oynadığı iyi futbola rağmen bir türlü istediği sonuçları alamayan Sivasspor, Balıkesirspor galibiyetiyle yeniden hayat buldu. Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına izin yapmadan başlayan Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Roberto Carlos, elde ettikleri galibiyetin önemine değindi. Zor bir maçtan 3 puan çıkardıklarını dile getiren Brezilyalı çalıştırıcı, "Doğru zamanda gelmesi, takımımızın kendine olan güvenini yeniden sağlaması ve tekrardan güzel günler görmemiz için önemli bir galibiyetti" diye konuştu. Göreve geldiği günden itibaren takımı aynı sistemle oynattığına dikkat çeken Carlos, son dönemdeki puan kayıplarını işaret ederek "Balıkesirspor galibiyetiyle şanssızlığımızı kırmış olduk" yorumunu yaptı. Carlos, Balıkesirspor maçı öncesindeki destekleri için Başkan Mecnun Otyakmaz, başkanvekili Erdal Sarılar ve taraftarlara teşekkür etti.

Utaka ve Hakan yok

Mersin maçının çalışmalarını sürdüren Yiğidolar'da Balıkesirspor maçında ilk 11’de görev alan futbolcular, koşunun ardından açma germe hareketleriyle idmanı tamamladı. Diğer futbolcuların ise 5’e 2 top kapma ve yan top çalışması yaptığı antrenmanda,sakatlıkları devam eden John Utaka ve Hakan Arslan, takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ