MENÜ

Sergen Yalçın'dan Caner Erkin'e şok sözler

Spor yorumcusu Sergen Yalçın, Bursaspor maçında oyundan alındığı için İsmail Kartal'a tepki göstererek soyunma odasına giden ve bağıran Fenerbahçeli Caner Erkin için, "Bunu her hocaya yapamazsın. O elini kırarlar!" dedi.

Sergen Yalçın'dan Caner Erkin'e şok sözler

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a konuk olduğu maçta Caner Erkin'in soyunma odasına giderken kendisini oyundan alan İsmail Kartal'a el kol hareketleriyle "Bu takım böyle oynamaz" diye tepki göstermesi spor gündemine damga vurdu.

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programında bu olayı yorumlayan Sergen Yalçın, Caner Erkin'i eleştirerek, "Bunu her hocaya yapamazsın. Yaparsan, senin o elini kırarlar. Nasıl kırarlar; hemen ertesi gün bavulunu eline verip gönderirler. Caner; Mehmet Topal ya da Emenike gibi vazgeçilmez bir oyuncu değildir" dedi.

Caner özür diledi

Caner Erkin, maçtan sonra yaptığı açıklamada pişman olduğunu belirterek, “Hocamdan ve tüm camiadan özür diliyorum. Hırsıma yenik düştüm. Bir daha böyle bir olay yaşanmayacak” dedi.İsmail Kartal da “Ben onun ağabeyi gibiyim. Bir anlık sinirden yaptı. Kalbi temiz bir çocuk. Olay çok da önemli değil” diyerek oyuncuyu affettiğini söyledi.
Caner Erkin'den İsmail Kartal'a sert tepki

Haberin Devamı
YORUM YAZ