MENÜ

Şaban Yıldırım: Ders çıkarmalıyız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, hafta sonu sahalarında 1-0 mağlup oldukları Bandırmaspor maçından gereken dersleri çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Şaban Yıldırım: Ders çıkarmalıyız

Yıldırım, yaptığı açıklamada, Bandırmaspor karşısında istedikleri gibi oynayamadıklarını kaydetti.

İkinci yarı biraz daha baskılı oynamak istediklerini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Orta sahayı elimize alarak oynamak istedik. Nispeten başarılı olduk ama daha başarılı pas yapabilmemiz gerekiyordu. Daha fazla etkili olmamız gerekiyordu maalesef onu beceremedik. Tabii bu oyundan çıkarmamız gereken dersler var. Önümüzde daha çok maç var. Biz de gidip onları orada yenebiliriz, 20 maç var, 20 maç sonunda önemli olan birinci olmak. Biz de onun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu maçtan çıkarmamız gereken dersleri çıkarmalıyız."

Bandırmaspor’un çok etkili oynamadığını belirten Yıldırım, "Görünen şu ki istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibin de çok etkili olduğu söylenemez. Tabii 1 gol buldular, ikinci yarı baskı kurduk ama o baskıyı daha fazla rakip üzerinde kurmalıydık. Daha fazla etkili olmalıydık. Tabii her şeye rağmen pozisyon bulduk. O pozisyonlar gol olabilirdi ama doğrusunu istemek gerekirse benim kafamdaki oyunu sahaya yansıtamadık. Bandırmaspor şu anda grubumuzun en fazla puan toplayan takımı dolayısıyla en başarılı takımıdır" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ