MENÜ

Roberto Mancini, Ezequiel Lavezzi'yi istiyor

Geçtiğimiz hafta Inter'le anlaşan ve ilk maçında Milan karşısında beraberlik elde eden Roberto Mancini, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Mancini, ilk olarak yönetimden PSG'li Ezequiel Lavezzi'nin transfer edilmesini talep etti.

Roberto Mancini, Ezequiel Lavezzi'yi istiyor

Geçtiğimiz hafta eski takımı Inter'in başına geçen Galatasaray'ın geçen sezonki teknik direktörü Roberto Mancini, Inter yönetimine ilk talebini iletti. İtalyan teknik adam daha önceden de Serie A'da forma giyen Paris Saint Germain'li Ezequiel Lavezzi'nin transfer edilmesini istedi.

İtalyan Gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; eski teknik direktör Walter Mazzari'nin 3-5-2'sinden 'kurtulmak' isteyen Mancini, 4-4-2 sistemi için kanat oyuncuları istiyor ve listesinin bir numarası da PSG'nin bu sezon yedek kulübesinde kalan oyuncusu Arjantinli Ezequiel Lavezzi...

Oyuncu 2012 yılında 26.5 milyon euroya Napoli'den Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Şu anda Fransız ekibinden yılda net 4.5 milyon euro kazanan Arjantinli'ye Inter'in yılda 8 milyon euro önermeyi düşündüğü ancak Lavezzi'nin, ücretin yanında Şampiyonlar Ligi garantisi de istediği, bu yüzden transferin Ocak ayında gerçekleşmesinin çok zor olduğu belirtildi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ