MENÜ

Olcan Adın yerine Bruma

Devler Ligi'nde Anderlecht'e karşı kritik bir sınav verecek olan Galatasaray'da teknik patron Prandelli, sahaya süreceği kadro konusunda önemli bir karar verdi.

Olcan Adın yerine Bruma

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda Anderlecht ile kozlarını paylaşacak olan temsilcimiz Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, kadro tercihi hakkında sürpriz bir karara vardı.

İtalyan çalıştırıcının, yarın gece TSİ 21.45'te başlayacak olan kritik müsabakada Belçika ekibi karşısına süreceği ilk 11'de milli oyuncu Olcan Adın'a yer vermeyeceği belirtildi. Deneyimli hocanın, bu bölgede Mor-Beyazlılar'a karşı genç futbolcu Bruma'yı oynatacağı öğrenildi.

Olcan Avrupa'da süre alamıyor

Yaz döneminde Trabzonspor'dan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan Olcan Adın, Sarı-Kırmızılı formayla 8'i Spor Toto Süper Lig ve 1'i TFF Süper Kupa olmak üzere 9 resmi maçta mücadele verdi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Devler Ligi'nde ise geride kalan 4 haftada 3 müsabakanın kadrosunda bulunurken, hiç süre alamadı. Cim Bom'un, geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı Bruma, bu yıl takımın başına gelen Prandelli'nin gözdeleri arasına giremedi. 4'ü Süper Lig olmak üzere 7 resmi maçta oynayan 20 yaşındaki Portekizli oyuncu, 2 Şampiyonlar Ligi ve 1 de TFF Süper Kupa karşılaşmasında Sarı-Kırmızılı formayı terletti.

Metin Karabaş
Anderlecht - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ