MENÜ

Oh be taraftar varmış

Tribünlere ilginin olmadığı sezonda Bursa-Fenerbahçe maçı, yüzleri güldürdü. İlk kez Süper Lig'de bir stat, büyük oranda doldu. Karşılaşmayı yaklaşık 23 bin kişi izledi.

Oh be taraftar varmış

Türkiye'de bu sezon taraftar yönünden tatmin edici bir durum söz konusu değildi. Ancak bu durum, Bursaspor'un, Fenerbahçe'yi ağırladığı karşılaşmada yaşanmadı. 25 bin kişilik Bursa Atatürk Stadı'ndaki mücadelede tribünlerin hemen hemen büyük bir bölümü doldu. Yaklaşık 23 bin futbolsever, stada gelerek bu haftanın son kapışmasına yerinden canlı tanıklık etti. Tabii ki seyircinin maça gelmesi, karşılaşmanın da hem temposunu hem de seyir zevkini artırdı. Konuk Fenerbahçe taraftarı kendisine ayrılan yeri doldururken, ev sahibi ekibin tribünleri de 90 dakika boyunca hiç susmadı.

Passolig sayısında büyük artış

Fenerbahçe karşılaşmasına Bursasporlu futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi, kulübün Passolig sayısında da artış olmasını sağladı. Seyirci konusunda bu maça kadar büyük sıkıntı çeken Timsah'ın, Sarı Lacivertliler'le oynanacak mücadele öncesi tamı tamına 17.981 Passolig kartı olan taraftarı vardı. 1 hafta içinde ise bu rakam, hemen hemen toplam rakamın yarısı oranında arttı. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, büyük heyecanın bir parçası olmak için Passolig'e akın etti ve toplam rakam dün itibariyle 8.227 artarak, 26.208'e ulaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ