MENÜ

Ne maçtı ama: Bursaspor - Fenerbahçe

Haftanın kapanış maçı nefes kesti. Bursa, Volkan Şen'le öne geçerken, Fener pes etmedi. Kuyt'ın ikinci yarıda orta yaparken attığı gol can simidi oldu. Kaleye 16 şut gönderen Bursa'nın galibiyet golüne yaklaştığı anlarda ise Volkan ve Hasan Ali sahnedeydi.

Ne maçtı ama: Bursaspor - Fenerbahçe

Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki haftanın kapanış maçı müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Bursaspor, ateşli taraftarının da desteğiyle karşılaşmaya iyi başladı. Kontratakta Volkan Şen’in ayağından gelen gol, ev sahibini öne geçirirken Fener’de kriz çıkardı. Caner 35. dakikada oyundan alınırken sert tepki gösterip soyunma odasının yolunu tuttu. Ancak konuk ekibin pes etmeye niyeti yoktu. İkinci
yarıda tüm silahlarını sahaya süren İsmail Kartal’ın öğrencileri, beklenen golü Kuyt’ın orta yapmaya çalışırken kaleye gönderdiği topla buldu.

Tempo hiç düşmedi

Beraberlik golü de maçtaki tempoyu kesmedi. Özellikle son dakikalarda Bursaspor’un çok kritik pozisyonları vardı. Fenerbahçe ise kontrayla gol bulmaya çalışırken, Sarı-Lacivertli ekibin ceza sahasında
oluşan karambol adeta nefes kesti. Özellikle Hasan Ali Kaldırım’ın çizgi üzerinden çıkardığı top, maçın kırılma anıydı. Ayrıca Volkan Demirel’in yaptığı kritik kurtarışlar, tam anlamıyla Fener’e hayat verdi. İstatistik tablosunda da Bursaspor’un üstünlüğü vardı. Toplamda kaleye 16 şut gönderen Timsah, 7 kez çerçeveyi buldu. Fenerbahçe’nin de 14 şutundan 3’ü kaleye gitti ve 1’i gol oldu. Kornerlerde 6’ya 5 Bursa, ceza sahasına ortalarda da 27’ye 26 Bursa öndeydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ