MENÜ

Fırtına öğretmenleri unutmadı

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 27 Kasım Perşembe günü Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'dan öğretmenlere büyük jest. Bordo-Mavili yönetim, Avni Aker'deki zorlu 90 dakikayı öğretmenlerin bedava izleyeceğini açıkladı.

Fırtına öğretmenleri unutmadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'dan öğretmenlere büyük jest. Bordo-Mavili yönetim, her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü'ne istinaden Avni Aker'deki zorlu 90 dakikayı ücretsiz yaptı. Kulüp Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, öğretmenlerin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşılmasında ve toplumun eğitilerek geleceğe hazırlanmasında kutsal bir rol üstlendiğini belirtti. Kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Sadıklar şu ifadeleri kullandı: "Mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyanı hiç şüphesizdir ki öğretmenliktir. 24 Kasım’da Öğretmenler Günü’nü kutladığımız bu hafta içerisinde oynayacağımız Metalist Kharkiv maçı öncesi değerli öğretmenlerimize yönetim kurulu olarak bir jest yapmayı kararlaştırdık."

Statta gişe açılacak

Öretmenler için yarın stadyumda özel bir bilet gişesi açılacağını kaydeden Sadıklar, "Değerli öğretmenlerimiz yarın 13.00’ten itibaren öğretmen kimlik kartları ve fotokopisiyle gişeye başvurarak kapalı tribün biletini alabilir ve maçı izleyebilir. Öğretmenlerimizin bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, aydınlık yarınlar için her birine sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileriz" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ