MENÜ

Felipe Melo'yu bekleyen tehlike

Felipe Melo, yarın Anderlecht ile oynanacak maçta sarı kart görürse Arsenal'e karşı forma giyemeyecek.

Felipe Melo'yu bekleyen tehlike

Şampiyonlar Ligi'nde yarın saat 21.45'te oynanacak Anderlecht-Galatasaray mücadelesinde Felipe Melo ve Sarı-Kırmızılı takımı sarı kart tehlikesi bekliyor. Melo, yarınki 90 dakikada sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 9 Aralık 2014 tarihinde TT Arena'daki Arsenal maçının kadrosunda yer alamayacak.

UEFA Avrupa Ligi şansı için mücadele edecekler


D Grubu'nda henüz galibiyet alamayan iki takımın mücadelesi, en azından grup üçüncülüğü ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilme yarışına sahne olacak.

Galatasaray'ın 1 puanla son sırada, Anderlecht'in ise 2 puanla üçüncü sırada yer aldığı grupta kazanan ekibin iddiası önemli ölçüde artacak.

Sarı-kırmızılılar, yarın Anderlecht'e kaybetmesi durumunda, gruptaki son maçlar öncesi Avrupa iddiasını tamamen yitirecek. Belçika temsilcisi ise grup üçüncülüğünü ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme biletini cebine koyacak.

Galatasaray, kazanması veya berabere kalması halinde ise Arsenal ile yapacağı son maça iddiasını taşıyacak.

Bu maçı kazanan ekip, grupta Arsenal-Borussia Dortmund maçının sonucunu bekleyecek. İngiliz ekibi, bu maçtan 1 puan dahi çıkarması halinde, Borussia Dortmund ile birlikte son 16 takım arasına kalmayı kesinleştirecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ