MENÜ

Carlos Arroyo'dan Furkan Aldemir'e veda mesajı

Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız guard'ı Carlos Arroyo, takımla olan sözleşmesini fesheden Furkan Aldemir'e veda mesajı yayınladı.

Carlos Arroyo'dan Furkan Aldemir'e veda mesajı

Galatasaray Liv Hospital'dan ayrılma kararı alan milli basketbolcu Furkan Aldemir'e, takım arkadaşı Carlos Arroyo'dan veda mesajı geldi. Instagram hesabından açıklama yapan Porto-Rikolu yıldız, Furkan Aldemir'e desteklerini ileten bir metin yazdı. 35 yaşındaki basketbolcu metinde şu ifadelere yer verdi: "Her sabah iki seçeneğimiz olur. Hayallerinle uyumaya devam etmek yada hayallerinin peşinden gitmek. Benim kardeşim Furkan Aldemir, sadece takım arkadaşların tarafından değil muhteşem taraftarın tarafından da özleneceksin... #19 Her şeyin senin için iyi olması dileğiyle kardeşim"

Furkan Aldemir de bu mesaja "Teşekkürler kaptan, desteğin için teşekkürler" yanıtını verdi.

Gün içinde NBA'e gideceğini açıklayan Furkan Aldemir, Pınar Karşıyaka altyapısında yetişti, 2007-08 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk maçına çıktı. Yıldız basketbolcu 2011 yılında Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve Avrupa'nın dikkatini çekmişti. 2012 NBA Seçmelerinde 53.sıradan Los Angeles Clippers tarafından seçilen genç pivot, 2011-12 sezonunda Oktay Mahmuti yönetimindeki Galatasaray'da Play-off ve Euroleague'de başarılı performans göstermiş, 2012-13 sezonunda Ergin Ataman'ın gelmesiyle daha az şans bulsa da Play-off'larda gösterdiği performansla tekrar takımının vazgeçilmezi olmuştu.

Carlos Arroyo (@carroyopr) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Haberin Devamı
YORUM YAZ