MENÜ

Burak Yılmaz: Galatasaray düzlüğe çıkacak

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Anderlecht maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Burak, kazanacaklarına inandıklarını ifade etti.

Burak Yılmaz: Galatasaray düzlüğe çıkacak

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Anderlecht ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, Burak Yılmaz, Constant Van Den Stoch Stadı'nda teknik direktör Cesare Prandelli ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Burak, sözlerine Anderlecht maçını kazanmak istediklerini söyleyerek başladı, "Yarın bizim için önemli bir maç. Bizden puan olarak üstteler. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Hatalarımızı biliyoruz. Bunları tekrarlamadan kötü tablodan kurtulmak istiyoruz. Buna hazırız. Tabii ki öncelikli hedefimiz kazanmak. Kimin gol attığı önemli değil. Ama yarın gol atmak için elimden geleni yapacağım.".

"Gollere, kupalara açım"
Milli futbolcu, "Ben aynı Burak'ım. Sadece yanımda değişen arkadaşlarım oluyor. Sistemimiz oluyor. Taraftarlarımız oluyor. Geldiğimizden beri bir sürü kupa kazandık. Ama ben hala açım. Gollere açım kupalara açım. Şampiyon olduğumuz sezon da böyle zamanlar yaşadık. Ama biz takım olarak hep beraber başarısızlıklardan çıktık. Ben hala aynı Burak'ım. Başarısızız diyemeyeceğim. Rakiplerimiz arasında 1 puan fark var. Bizim için bir ışık lazım. Hep beraber bir bütünüz." ifadelerini kullandı.

"Sıkıntılar sürekli yaşadığımız sıkıntı"
Galatasaray'ın forveti, "Milli takım olarak tabii ki de çok kötü bir başlangıç yaptık. İzlanda da çok kötü bir mağlubiyet aldık. Sıkıntının ortasındaydık. Söyleyecek bir şeyimiz yok. Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı bir dönemden sonra bir sıkıntının olduğunu biz de kabul ediyoruz. Ama çok bariz bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Her zaman yaşadıklarımız olarak yorumluyorum. Bir galibiyetin, bir golün takımı tekrar düzlüğe çıkaracağına inanıyorum. Yarın da kazanmak için oynayacağız. Bu da bize özgüven verecektir. Yarın da alacağımız galibiyetle yolumuza devam edeceğimize inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ