MENÜ

Besnik Hasi: Galatasaray yaralı bir hayvan gibi

Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, "Galatasaray yaralı bir hayvan gibi. Kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz" dedi.

Besnik Hasi: Galatasaray yaralı bir hayvan gibi

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray ile yapacakları maç öncesinde Constant Vanden Stock Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Anderlecht'in teknik direktörü Besnik Hasi, bu maç hakkında açıklamalarda bulundu. Oldukça zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Besnik Hasi, "Galatasaray yaralı bir hayvan gibi. Kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz. Bu, büyük bir hata olur. Bizim için önemli olan tek şey galip gelmek. Grup sıralamasındaki yerimizi değil, sadece yarın galip gelebilmeyi düşünüyoruz. Gruptaki Borussia Dortmund maçında yenilmeyi hak etmiştik ama diğer maçlarımızda daha fazla puan toplamalıydık. Çok genç ve cesur bir ekibimiz var. Kuralar ilk çekildiğinde, hiç puan alamayacağımızı sanmıştık. Şimdi ise daha iyisini hak ettiğimize inanıyoruz. Yarın da sahada kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

"Galatasaray son zamanlarda iyi değil"

Ligde 3-1 kaybettikleri Charleroi maçı nedeniyle üzgün olduklarını da vurgulayan Hasi, "O maçı kaybettik ve bizim adımıza kötü bir karşılaşma oldu. Ancak oyuncularım yarın daha farklı oynayacaklardır. Burası farklı bir kulvar ve oyuncularım da durumun farkında. Charleroi maçının ardından kendimizi eleştirdik ve gerekli dersleri aldık. Yarın yüksek seviyede bir Avrupa mücadelesi olacak. Galatasaray son zamanlarda iyi oynamıyor. Yine de ortaya çıkacak mücadelenin seviyesi yüksek olacaktır. Üzerimizde önemli bir baskı var" ifadesini kullandı.

"Mental olarak tamamen hazırız"

Steven Defour'un yarın oynayıp oynayamayacağı yönündeki soruya ise teknik direktör Besnik Hasi, "Takımdaki bütün oyuncuların benim için önemli ama genç bir ekibiz ve deneyime ihtiyacımız var. Defour ise orta sahada bize bu dengeyi getiriyor. Takımla birkaç antrenman yaptı. Belki fiziksel açıdan bazı sorunları olabilir ama mental olarak tamamen hazır" yanıtını verdi.

Anderlecht'in savunma oyuncusu Olivier Deschacht da, Avrupa kupalarındaki 80. maçına Galatasaray karşısında çıkacağını vurgulayarak, "Bu benim gerçekleşen bir hayalim. Fakat yarın bu hayali değil, yalnızca kazanmayı düşüneceğim. Galatasaray ile ilk maçımız da zorlu geçmişti. Yarın kazanmak için sahada olacağız" dedi.

Serhan TÜRK / BRÜKSEL DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ