MENÜ

Beşiktaş Trabzonspor maçını Konya'da oynayacak

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçı Konya Torku Arena'da oynamak istiyor.

Beşiktaş Trabzonspor maçını Konya'da oynayacak

Teknik Direktör Slaven Bilic, Kasımpaşa maçı sonrası "Başakşehir Stadı bizim evimiz olmalı" dedi ve yönetime mesaj gönderdi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesi açıklamalar yaptı. Albayrak, Olimpiyat Stadı'nda Süper Lig maçı oynamayacaklarını söyledi: "Başakşehir bize evlerini açtılar. Oranın da bir ev sahibi var. İki maçlık bir anlaşma yaptık.

AVRUPA HARİÇ OYNAMAYACAĞIZ

Kasımpaşa maçını oynadık. Akhisar maçını da orada oynayacağız. Zaten zeminin durumu pek iyi değil. Bizim için önce takım gelir. Olimpiyat Stadı'nda Avrupa Ligi maçı hariç bir daha gitmeyeceğiz. Artık adım adım Anadolu yapacağız. İncelettiğimiz statlar var. Şu an Konya'daki stat ön plana çıktı. Zemini de çok iyi. Ön görüşme oldu. Artık karar vereceğiz. Rakiplerimiz ile de görüşeceğiz. Bunların hepsini konuşmak lazım. Sonuçta bizim gibi rakip takımların da kendi düşünceleri var.

Kaynak: Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ