MENÜ

Asteras Tripolis-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Yunanistan'dan Asteras Tripolis ile karşılaşacak. Temsilcimizin maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak?

Asteras Tripolis-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş'ın, Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis ile bu akşam deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek. AsterasTripolis - Beşiktaş maçı saat 22:05'ten itibaren Star TV'den şifresiz yayınlanacak. Dün Yunanistan'a giden Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tolga Zengin, Sivok ve Uğur Boral kafilede yer almadı.

Beşiktaş'ın Cenk, Serdar, Necip, Ersan, Motta, Sosa, Hutchinson, Veli, Gökhan, Ba, Olcay 11 ile sahada olması bekleniyor. Rakip Asteras Tripolis'in ise Kosicky, Panteliadis, Dmitris, Lluy, Munafo, Gianniotas, Bakasetas, Zisopoulos, Usero, Parra 11 ile çıkması bekleniyor.

Beşiktaş 4. maçlar sonunda 8 puan topladı ve İngiliz ekip Tottenham Hotspur ile şu anda zirveyi paylaşıyor. Siyah-Beyazlılar C Grubu'nun ilk maçında Asteras Tripolis ile 1-1, ikinci maçta deplasmanda Tottenham ile 1-1 berbere kalmış, Sırp temsilcisi Partizan Belgrad'ı ise deplasmanda 4-0 İstanbul'da 2-1 mağlup ederek 8 puan toplamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ