MENÜ

Mehmet Topal'ın MR'ı çekildi

Bursaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Mehmet Topal ilk yarıda bir pozisyonda başının üstüne düştü ve sakatlandı. Sakatlığı ciddi olmayan Topal maç bittikten sonra hastaneye kaldırıldı. MR'ı çekilen milli futbolcunun durumunun iyi olduğu açıklandı.

Mehmet Topal'ın MR'ı çekildi

Fenerbahçe'de Bursaspor'la oynanan karşılaşmanın 42. dakikasında Sarı Lacivertli takımın hücumunda hava topu mücadelesinde Mehmet Topal çok sert bir biçimde başının üstüne düştü. Uzun süre saha içinde tedavi gören tecrübeli orta saha oyuncusu daha sonra oyuna döndü ve ikinci yarıda da maça sorunsuz olarak devam etti.

Topal maç sonuysa kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede MR'I çekilen tecrübeli futbolcunun durumuna ilişkin kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bursa Medical Park Hastanesi’nde boyun ve beyin tomografisi çekilen Mehmet Topal'ın kemik yapısında herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Yumuşak dokuda hafif ödem oluşmuş. Hastanede kalmasını gerektirecek herhangi bir durum bulunmuyor"

Mehmet Topal, yapılan tetkiklerin ardından takım otobüsüyle birlikte İstanbul'a döndü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ