MENÜ

Kuyt: Beraberlik adil sonuç

Fenerbahçe'nin deneyimli ismi Kuyt, Bursaspor maçından sonra önemli ifadeler kullandı.

Kuyt: Beraberlik adil sonuç

Fenerbahçe'nin, Bursaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının ardından Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun 10. haftasında oynanan kritik müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren deneyimli hücum oyuncusu, "Açıkçası bizim için zorlu bir maçtı. Her iki takım da mükemmel bir karakter ortaya koydu. Her iki taraf da kazanmayı amaçlıyordu. Fakat kendi takımım Fenerbahçe açısında konuşursam, henüz ilk dakikalarda golü yedikten sonra bizim her şey daha zordu. Herkesin gördüğü gibi son ana dek kazanmak için mücadele ettik, savaştık ve golü de bulduk. İkinci golü de atmak isterdik ama olmadı. İki ekip de 3 puanı alma adına gole yaklaştı, fırsatlar yakaladı. Kazanabilirdik ama kaybedebilirdik de. Bence beraberlik adil sonuç oldu" şeklinde konuştu.

'İlk yarıyı lider bitirebiliriz'


Türkiye'de dış sahada oynamanın zorluğuna da değinen 34 yaşındaki Kuyt, "Bence şu ana kadar oynadığımız maçlar için mutlu olabiliriz. Deplasmanda oldukça zorlu, çekişmeli maçlar oluyor. Dış sahada güçlü rakiplere karşı mücadele ettik. Özellikle Türkiye'de her deplasman zorlu, bu yüzden her maç final havasında geçiyor. Sezonun ilk devresini lider olarak tamamlamak için büyük bir fırsatımız var. Tabii ki en önemli olan ligin sonunda şampiyon olmaktır. Önümüze maç maç, hafta hafta bakmalıyız. Şimdi artık gelecek hafta oynayacağımız müsabakada bizim için en önemli maçtır" dedi.

Öğretmenler Günü
'nü de unutmayan Hollandalı oyuncu, hem kendisi, hem de çocukları adına tüm öğretmenlerin gününü kutladığını ifade etti.
Caner Erkin'den İsmail Kartal'a sert tepki

Haberin Devamı
YORUM YAZ