MENÜ

Hacıosmanoğlu: İşte Trabzon bu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, aylar sonra Galatasaray maçıyla rahat bir nefes aldı. Yanal ve öğrencilerini kutlayan Başkan, “Benim için sürpriz değil. Beklediğimiz, hayal ettiğimiz Trabzon zaten bu. Devamını getirmeliyiz” dedi.

Hacıosmanoğlu: İşte Trabzon bu

Galatasaray'a karşı Arena'da sezonun en rahat maçını izleme fırsatı bulan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 3 puana en çok sevinen isimlerin başında geliyordu. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal ve öğrencilerini kutlayarak stattan ayrılan Bordo-Mavililer'in patronu, bu galibiyetin kendisi için sürpriz olmadığını söyledi. "Takımımız bu sonuçları alacak potansiyele sahip, neden sürpriz olsun?" ifadesini kullanan Hacıosmanoğlu, "Üzerimizde bir ölü toprağı vardı. Konya bir başlangıç oldu ama Galatasaray maçı hepimizi kendimize getirdi. Bu takımın kalite sorunu yok, Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosunu, şampiyonluk kadrosunu kurduk. Büyük emekler harcıyoruz, tek amacımız Galatasaray maçındaki gibi bir takım görmek" mesajlarını verdi.

'Daha da iyi olacak’

Ersun Yanal faktörüne değinen Trabzonspor Başkanı, "Artık eski günleri konuşmak istemiyorum. Ersun Yanal, inandığımız, güvendiğimiz bir teknik direktör. Galatasaray maçındaki katkısı tabii ki büyük ama ben ilerleyen dönemde çok daha ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bizim için lig şimdi yeniden başladı. Bu zamana kadarki kayıplarımızı da en kısa zamanda telafi edeceğiz. Galatasaray galibiyetine takılıp kalacak camia değiliz. Tabi ki uzun bir aradan sonra kazanan takımın başkanı olmak ve güzel futbol izlemek keyif verici" sözleriyle haftalar sonra gelen ilk huzuru özetlemeye çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ