MENÜ

Gökhan Töre'den küfür şikayeti

Kayseri Erciyes deplasmanında 4. hakeme İngilizce küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza alan Gökhan Töre ilk yarıda karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya'ya, Kasımpaşalı Sancak'ı şikayet etti.

Gökhan Töre'den küfür şikayeti

Kayseri Erciyes deplasmanında 4. hakeme İngilizce küfür ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza alan Gökhan Töre ilk yarıda karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya’ya, Kasımpaşalı Sancak’ı şikayet etti. Yaşanan bir pozisyondan sonra Sancak ile tartışan Gökhan Töre bir anda hakeme dönerek, rakibinin kendisine kötü sözler sarf ettiğini söyledi. Özgür Yankaya’dan bir tepki görmeyen siyah-beyazlı oyuncu daha sonra yardımcı hakem Gökhan Memişoğlu’na derdini anlatmaya çalıştı.

7 bin taraftar

Ambiyansın iyi olması nedeniyle Teknik Direktör Slaven Bilic’in çok istediği Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşma için yaklaşık 7 bin bilet satıldı. 17 bin kapasiteli stadın tamamen dolmasını bekleyen fakat bu konuda hayal kırıklığı yaşayan siyah-beyazlı yönetim, Başakşehir’in, Atatürk Olimpiyat Stadı kadar büyük olmaması nedeniyle maçtaki tribün atmosferinden ise memnun kaldı. Bu arada 100 kişilik Kasımpaşalı taraftar grubu da maçı tribünden takip etti.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ