MENÜ

Gökhan hala belirsiz, Diego kritik adam!

Bursaspro-Fenerbahçe karşılaşmasını yerinde izleyecek olan muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu son gelişmeleri ve Fenerbahçe'nin ilk 11'ini değerlendirdi.

Gökhan hala belirsiz, Diego kritik adam!

Bursaspor-Fenerbahçe maçını yerinde takip eden muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu, Fenerbahçe'nin ilk 11'ini değerlendirdi:

Gökhan'ın oynaması belli değil. Mehmet Topuz da sakatlığından dolayı kafilede olmadığı için ısınmadan sonra Gökhan'ın ağrıları devam ederse, İsmail Kartal o bölgeye Kuyt'ı çekebilir. Zaten maçın da en büyük anayolu o kanat olacaktır.

Bu maçta Diego'ya çok iş düşecektir. Çünkü Bursaspor defansında Serdar Aziz'in oynayacak olması ve oyuncunun, ara toplarda son maçlarda gösterdiği üstün müdehaleler Diego'yla onun arasında görünmez bir savaş ortaya çıkarabilir. Bu da bize güzel hareketler ya da defansif anlamda kritik müdahale ve hatalar gösterebilir.

Kuyt, Gökhan'ın durumuna göre sağ beke çekilirse Fenerbahçe mecburen çift forvete döner. Bu da Bursaspor'un işine gelir. Hocanın tercihi bana göre Sow olur. Almış olduğumuz duyumlar stadın dolu olacağı yönünde... Belki de Fenerbahçe bu sezon tribünlerin en dolu olduğu deplasman maçına çıkacak.

Fenerbahçe kesinlikle 3 puan için maça çıkacak, bunu elde edecek tecrübesi de mevcut... Ancak maçın gidişatı ilk 25 dakikada belli olmaz. Maç 90 dakika iki takım içind e gidip gelecektir.

Mehmet Ali Sabuncu / Bursa Atatürk Stadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ