MENÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe Cüneyt Çakır'ı es geçti

İki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır için geçmiş olsun mesajı yayınlamadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe Cüneyt Çakır'ı es geçti

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın rahatsızlanması ve ardından ameliyata alınması günün flaş gelişmelerindendi. Gençlerbirliği-Karabükspor maçını yöneten Çakır rahatsızlanarak ikinci yarıya çıkamamış ardından ise ameliyat masasına yatmıştı. FIFA kokartlı hakem akciğerlerine hava dolduğu ve gerçekleştirilen operasyonla havanın boşaltıldığı ifade edilmişti. Maç esnasında Çakır'ın yardımcısı Tarık Ongun'a "Nefes alamıyorum" dediği de ortaya çıkmıştı. Çakır'ın rahatsızlığı sonrası TFF ve Beşiktaş'ın resmi internet sitelerinden geçmiş olsun mesajları yayınlandı. Ancak iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe, Cüneyt Çakır'ın rahatsızlığı sonrası kayıtsız kalmayı tercih etti. İki kulübün resmi sitelerinden ve dün gece itibariyle herhangi bir 'geçmiş olsun' mesaj yayınlanmaması dikkat çekti.

TFF'nin Cüneyt Çakır'la ilgili mesajı şöyle:

"FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda bir rahatsızlık yaşadı ve müsabakanın ikinci yarısına çıkamadı.
Yapılan kontrollerin ardından akciğerinde hava birikimi olduğu tespit edilen Çakır, başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan ve 10 gün içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun der, başarılı hakemimizin en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz."


Beşiktaş ise şu mesajı yayınladı:

"FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın bugün (dün) Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını, üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Doğum günü olan bugün (dün) maç yöneten ve rahatsızlığı nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayarak hastanede başarılı bir operasyon geçiren Cüneyt Çakır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ