MENÜ

Furkan Aldemir'in menajeri kararı doğruladı

Galatasaray Liv Hospital'dan ayrılma kararı alan Furkan Aldemir'in menajeri Misko Raznatovic, milli basketbolcunun ayrılma kararını canlı yayında doğruladı.

Furkan Aldemir'in menajeri kararı doğruladı

Galatasaray Liv Hospital ile olan sözleşmesini tek taraflı feshederek Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılma ve NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Philadelphia 76ers'a gitme kararı alan Furkan Aldemir'in menajeri Misko Raznatovic, Aldemir'in kararıyla ilgili konuştu. CNN Türk'teki canlı yayına telefonla bağlanan Raznatovic, Furkan'ın 10 gün önce kulübe konuyla ilgili ihtar çektiğini, ancak buna rağmen herhangi bir ödeme yapılmadığını ve sözleşmeyi feshetmek için gereken adımı attıklarını söyledi. Raznatovic, Furkan'ın yeni adresinin NBA olduğunu, Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan gelecek onayın ardından Furkan Philadelphia 76ers'la sözleşme imzalamak için Pensilvanya'nın yolunu tutacağını ifade etti.

İkna turları başladı

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital'da şube yönetiminin ve Koç Ergin Ataman'ın, Furkan'ı takımda tutmak için girişimlere başladığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Furkan'a yeni bir sözleşme teklifinde bulunduğu ve kalması yönünde ikna turlarına başladığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ