MENÜ

Bursaspor, Fenerbahçe'yi karşılamadı

Bursaspor, bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde dün şehre gelen Sarı Lacivertli kafileyi karşılamadı.

Bursaspor, Fenerbahçe'yi karşılamadı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanış gününde bu akşam Fenerbahçe, Bursaspor deplasmanına konuk oluyor. Yeşil Beyazlılar, bilindiği üzere şehre gelen her takımı kaldığı otelde ziyaret eder ve karşılamış olur. Ancak Fenerbahçe kafilesi dün Bursa'ya gitmesine rağmen hiçbir Bursasporlu yönetici konuk ekibi karşılamadı ve kaldığı otelde de ziyaret etmedi.

Bursasporlu yöneticiler ziyaret ettiği takımın teknik direktörüne Bursaspor forması hediye ederken, kafileye de şehrin simgesi olan kestane şekeri verirdi. Karşılama olmadığı için bu hediyeler de verilmedi.

ŞENOL GÜNEŞ, VOLKAN VE AÇIKLAMA ÜÇGENİ
Bursaspor yönetiminin Fenerbahçe'yi karşılamamasının sebebininse haftaiçi yaşanan karşılıklı açıklama krizi olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in milli maçta sahayı terk etmesiyle ilgili olarak Şenol Güneş ilk yaptığı açıklamada, olayla ilgili Fatih Terim'in konuşması gerektiğini kendisinin bu konuda bir şey söyleyemeyeceğini belirtirken, 3 gün sonraysa yaptığı yorumda "Futbolcular sanatçıdır. Sahadan ayrılmamalılar. Küfür doğru değil ama herkes haddini bilmeli" değerlendirmesini yapmış ve Fenebrahçe Kulübü'nün de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla sert tepkisini çekmişti.

Sarı Lacivertli kulübün bu sert cevabının, Bursaspor'un karşılamama sebebi olduğu belirtiliyor.
Şenol Güneş: Herkes haddini bilecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ