MENÜ

Boluspor 1-2 Osmanlıspor

PTT 1. Lig'in namağlup takımı Osmanlı, bir darbe de Bolu'ya vurdu. Başkent ekibi zorlu deplasmandan 2-1'lik galibiyetle döndü, zirvedeki yerini korudu.

Boluspor 1-2 Osmanlıspor

Zirve adayları Kayseri, Antalya ve Adana Demirspor’un kazandığı haftada gözler liderin maçındaydı. Osmanlıspor, rakiplerinden bir adım öne geçmek için deplasmanda Boluspor’la kozlarını paylaştı. 90 dakika boyunca nefes kesen bir mücadele vardı. Osman Özköylü’nün takımı zorlu maçta Serkan Yalçın’ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Evinde yalnızca bir maç kazanan Boluspor, Kenan Şahin’le cevap verdi. Osmanlıspor’un sayısız gol pozisyonuna girdiği mücadelede son sözü Galip Güzel söyledi. Başkent temsilcisi ‘zirvede tek başımayım’ dedi. 4 maç sonra bileği bükülen Boluspor ise 12 puanda kaldı, Play-Off potasına yaklaşma fırsatını tepti.

Gol dakikaları

11’inci dakikada, Muhammed Bayır’ın sağ çaprazdan çektiği şutta araya giren Serkan topu kaleci Özkan’ın uzanamayacağı köşeye gönderdi: 0-1. 66’da Kenan, kaleci Ahmet’ten önce davrandı, topu kaleye gönderdi: 1-1. 81’de İlyas’ın uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Galip’in şutunda maçın sonucu belirlendi: 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ